Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boken handler om reven Ty som lever sammen med flokken sin, de er frie rever.
Men Ty er ikke like tøff som de andre revene, han liker ikke krangler, og de andre dyrene i skogen bøller en del med han.
Etter en krangel med flokken bestemmer seg for å dra ut på egen hånd for å bevise at han klarer å fange mat selv.
Ty tror han bryter seg inn på en hønsefarm, men det viser seg at han bryter seg inn på en revefarm og blir tatt til fange.
Her blir han kjent med reven Lucas, som ikke vet om noe annet liv enn livet på revefarmen.
Ty vil gjerne vise Lucas livet på utsiden av gjerdet.
Men er det i det hele tatt mulig å rømme?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ty er en veldig redd, liten rev og han tør ingenting. En dag blir han med på jakt, de skal stjele fisk fra en bjørn og på et vis klarer Ty å rote seg inn på en revefarm! Her tror vakthundene han er rev nr. 98, som har stukket av, og stenger Ty inne i et bur. Her møter han nr. 5, han har navnet sitt fordi han var nr. 5 i kullet han ble født i. Nr. 5 har aldri sett noe annet enn buret sitt og aldri kjent gress under labbene. Ty og 5 kommer seg etter hvert ut og 5 blir så overveldet over gresset, trærne, vannet og den store verden at han blir helt målløs.

Nydelige tegninger og en fin historie og vi kan vel prise oss lykkelige over at pelsdyroppdrett ikke er tillatt i Norge lenger. Ser frem til fortsettelse av denne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol