Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Fantastisk vakker billedbok om mormor. Mormor lukter kanel og såpe. Hun bor i et gammelt, rødt hus og så fort jeg sier de magiske ordene "Det var en gang..." så forteller hun de flotteste og mest magiske eventyr!

Men mormor blir for gammel. For gammel til å kjøre bil. For gammel til å sykle. Jeg synes det er veldig rart at noen kan bli for gammel til å bo i hus, men det blir hun også.

En helt nydelig billedbok om det å bli gammel og glemsk, vakkert illustrert av Stian Holde med bilder man kan se på i evigheter og stadig finne nye, små detaljer. For 6 år og oppover tenker jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Rolf IngemundsenMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnie