Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Bok nr 2 om Even Stubberud er spennende fra start til slutt. Trillet en sekser sist og denne nådde nesten opp, sannelig kan Mostue by på spenning så det holder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre bok om den tidligere spesialsoldaten Even Stubberud. Jeg syntes den første, "Himmelen skal gråte blod" var i overkant blodig og actionfylt og var da usikker på om jeg kom til å lese en ev. neste bok. Denne er ikke noe mindre blodig og actionfylt, men leste den gjorde jeg og jeg likte den godt! Han skriver så godt at man nesten ser for seg elefantene, de grasiøse giraffene og de majestetiske løvene eller man klamrer seg fast bakpå en motorsykkel gjennom slummen i Nairobi!

Og det er heldigvis åpning for mer - give it to me, Sigbjørn Mostue, give it to me!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Taus savanne av Sigbjørn Mostue. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Even Stubberud har sluttet i jobben sin som soldat. I denne historien reiser han til Kenya for å bistå med å få tatt krypskytterne som dreper de utrydningstruede elefantene. Savannen er ikke farlig, får han høre på forhånd. Selvfølgelig skjer det en hel masse der, ting han ikke hadde forutsett på forhånd.

Dette er en krimbok full av spenning og action. Jeg anbefaler dere alle å lese den!

Les hele omtalen min her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Den tidligere spesialsoldaten Even Stubberud søker en ny tilværelse i Kenya. Med et ønske om å gjøre bot for den brutaliteten han gjennom sin tidligere karriere har stått bak, skal han bidra i opplæringen av viltvoktere på savannen, for å stanse den nådeløse nedslaktingen av elefanter og annet dyreliv."

Og med dette oppdraget starter boka ganske bra. Men så "tar det av" litt over halvveis, og resten av boka blir litt for heseblesende action. For meg blir det da bare om å gjørra å bli ferdig med boka kjappest mulig. Skumlesing resten, med en del hurtigspoling, terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas