Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En meget fin ungdomsbok om Fifa, kjærlighet og fattigdom, som burde appellere til både gutter og jenter. Mitt første møte med forfatterskapet til Nina Borge, og jeg må si at jeg satte pris på det. Godt skrevet, med fin språklig flyt og god dramaturgi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fumbler=Nicket til Emil fordi han rotet det til i starten når han spilte.

Tenk deg at mora di har mistet jobben og dere har ikke så mye penger akkurat nå. Hvor langt hadde du gått for å skjule sannheten?

«Fumbler» handler om bestekompisene Emil og Sondre. Emil har i flere måneder prøvd å skjule at moren har mistet jobben og at de ikke har penger. Dette har resultert i at han har sluttet på fotball, dropper bowling og han har ikke den nyeste X-BOXen. Emil og Sondre blir invitert til Magnus for å spille FIFA turnering, men det Emil ikke vet er at det spilles om penger. Emil fortsetter å vikle seg inn i et nett av løgner for å holde fasaden ovenfor vennene, samtidig som han prøver å få tak i penger for å dekke opp turneringen. Vennskapet med Sondre settes på prøve, da det viser seg at Rikke har følelser for Emil. Dette er et problem fordi Sondre har vært forelsket i Rikke i flere måneder, og igjen vikles Emil inn i løgner. Dette fører til at han i desperasjon tar et skjebnesvangert valg.

Handler om gruppepress, vennskap, kjærlighet og gaming/FIFA.
Samtidig er det også en sår fortelling om tilhørighet, , det å gjøre feil, og hvordan økonomiske utfordringer kan påvirke ungdom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth