Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Gladwell er en fremragende forteller. Historien er interessant og belyser ulike tilnærminger og vanskelige valg for strategien som kanskje ble avgjørende for avslutningen av WWII og det som skjedde etterpå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det står i sluttordet til denne boken at den begynte som en podcast. Enten er det årsaken, eller så er det den usedvanlig klønete oversettelsen hvor jeg til stadighet gremmer meg over uttrykk som er direkte oversatt fra amerikansk. Uansett årsak er dette en pludrete og slentrende bok om et usedvanlig seriøst tema. Det er ikke det at historien ikke er interessant eller viktig, for det er den absolutt, den hadde bare fortjent å blitt fortalt på en så mye skikkeligere og dyktigere måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Janne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoann