Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Ensom er den som ikke er nummer én for noen av Vibecke Groth. Leseeksemplar fra Liv

Historien starter på nyttårsaften. Det tilsynelatende vellykkede paret Nanna og Christian er i nyttårsselskap. Christian har vært veldig fraværende den siste tiden, og Nanna spør hva som er galt. Det viser seg at han har møtt en yngre kvinne, og vil skilles. Nanna, som er partner i et advokatfirma, går en tung tid i møte, samtidig som hun jobber intenst med en dramatisk sak om farskap.

Dette var en bok som jeg likte godt. Det er en sterk historie om svik og styrke, som viser hvor sårbar man plutselig kan bli når noe uventet skjer.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG