Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Synes denne ble litt rotete, litt skuffende i forhold til omtale.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke en helt vanlig psykologisk krim - helt fra starten vet vi at Lex, jente A, klarte å rømme fra å ha blitt holdt i fangenskap av foreldrene. Politiet blir varslet, far tar sitt eget liv, søskenflokken blir befridd, mor kommer i fengsel. Det vet vi.
Det har gått mange år, mor dør, og Lex blir testamentfullbyrder.
Hvordan kunne det gå så langt, hva skjedde egentlig i "Skrekkens hus", og hvordan gikk det med søskenflokken?
Lettlest, spennende og grusom bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alexandra Gracie, kalt Alex, er advokat i New York, og hun gjør det godt. Hun lever livet, og har klart å holde barndomsminnene i sjakk. Så får hun beskjed fra fengselet i England om at moren er død.
Tilbake i hjemlandet, kommer minnene strømmende på. Familien Gracie ble nemlig verdenskjent i sin tid. De syv barna i familien blir nemlig holdt innestengt og mishandlet; i Guds navn. Huset ble kalt «Skrekkens hus» av media. Det var Lex som endelig klarte å rømme, og befri søsknene.
Nå har søskenflokken arvet penger og barndomshjemmet. Ikke alle er på talefot, og ønskene er motstridende, så det blir en tøff tørn på Lex, som er utnevnt til testamentfullbyrder.

I små drypp får leseren innblikk i hvordan barndommen til Gracie-søsknene var, og det er ikke lystig lesning!
Boka ble kåret til «Årets pageturner 2021» av Independent.
Spennende, rystende og interessant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne Jensen