Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Fint med aktualiteter dratt inn i en historie. Særlig Wilhelmsen og nullvisjonen treffer godt hos meg. Boken er god for en som har vært gjennom det å treffe litt vegg en gang, mye å kjenne seg igjen i, mye normalisering og det kan nok være en god hjelper for fler. Fint med innblikk i det å trøble litt i livet og det psykiske. Men litt langstrukket kanskje for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lyst til å legge til en sjanger som heter "rant". Som i det engelske ordet som betyr at man diskuterer og sier en hel del ting om samfunnet for øvrig eller politikk, eller religion og henger seg veldig opp i dette ene temaet man har tatt for seg. Denne boken kan til tider blir litt slitsom, men etter å ha lest (hørt på lydbok) den så demrer det litt for meg at jeg er i utgangspunktet enig i mye av det hovedpersonen sier og gjør. Heia! For at du tør å si det du mener! Heia! For at du tør å være annerledes! Som med de fleste andre norske bøker så er denne boken som den berømte snøballen som begynner på toppen av fjellet og ruller nedover, tar med seg masse nysnø på veien og blir veldig stor før den kræsjer og eksploderer. Det er en fin oppbygning til "kræsjingen". Mye fin satire, kynisisme og mørk humor underveis. Setter også pris på at både Dr. Freud og Ingar Wilhelmsen var nevnt i boken (og forstår hvorfor jeg ikke kan være enig med Dr. Freud i all hans filosofi). Det er en reise igjennom det indre såvel som samfunnet forøvrig. Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit Håverstad