Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Ufattelig treig handling. Ideen er god, men karakterene er intetsigende og uinteressante. Boka skjemmes av teite feil som «Mac Donalds» og «hvisket ut skriften på tavla».

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Meget spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok. Beste boken hennes så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Det du ikke vet av Hanne Kristin Rohde. Leseeksemplar fra Kagge

En liten baby blir funnet i en fryser. Wilma Lind som egentlig har planer om å si opp jobben sin, blir satt på saken. Fryseren står hjemme hos Ulrik, og det er han som ringer og sier fra om funnet. Foreldrene til Ulrik døde i en bilulykke for noen år siden, og han arvet en ganske stor formue. Broren Thomas, overlevde ulykken, men ble skadet i ulykken og bor nå på et hjem.

Lettlest historie med jevn spenningskurve. Jeg liker godt Wilma, og jeg håper det kommer mange flere bøker med henne i framtida.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenHarald KTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik Vale