Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Ble skuffet over denne boka

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke det beste av Øya-forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest de fleste bøkene til Hislop med glede, og Øya har nok vært favoritten, men dette? Nei takk - dette var svært lite engasjerende. Merket forsåvidt tidlig i boken at dette var tynn suppe, men fullførte i håp om at den skulle ta seg opp underveis. Det gjorde den ikke.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

BOKOMTALE: August av Victoria Hislop. Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

De har funnet en kur for Lepra, og de som bor på Spinalonga sendes hjem. Flere av de har vært der i mange år. Maria måtte reise fra familien og forloveden, Manolis da hun ble syk. Søsteren Anna er nervøs ved tanken på at Marian kommer hjem, for nå har hun og Manolis et forhold. Hvordan vil resten av innbyggerne i Plaka ta imot de som kommer tilbake?

Lettlest og fin historie. Her er det både kjærlighet, tragedier og et hint av gresk atmosfære.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge