Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En utrolig sterk bok, som blir med deg lenge. Kan ikke anbefales varmt nok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig god bok, om et vondt og vanlig tema, skilsmisse. Bokas grep er å svært konsekvent fortelle historien fra en tolvårings perspektiv. Språklig er dette veldig sterkt gjort, og det minner meg om Tante Ulrikkes vei (som har helt andre hovedpersoner og tematikk), i måten førstepersonsperspektivet er brukt så aktivt og konsekvent for å få fram noe nytt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er en utrolig sterk skildring av en skilsmisse sett med en 12-årings blikk. Boka er så gjennomført, og så insisterende, at du kjenner historien i kroppen lenge etter at du har lest den ferdig. Den er et must for alle voksne som står midt i en skilsmisse, men egentlig for alle foreldre, for den er et utrolig fint innblikk i et barns verden. Den viser så godt hvor viktig det er at vi faktisk ser hverandre. En av de beste debutromanene jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye