Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Som et slags Hogwarts uten lærere , hvor elevene bruker "chokere" og sort neglelakk, og hvor monstre lurer overalt. Novik skriver som alltid (basert på de 3 bøkene jeg har lest av henne før) godt, og med et godt driv. Man følger El, som er en outsider på "Scholomance", og som har større evner enn noen på skolen vet om, men som hun selv ikke våger å benytte seg av i frykt for å oppfylle en profeti som hennes bestemor utbasunerte da El var et spedbarn. Jeg koste meg meg med boken, som er en smått sarkastisk og humoristisk "emo"-vri på fantasysjangeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må si at jeg likte denne boken veldig godt. Det er noe forfriskende å lese gjennom øynene på en karakter som gjennom store deler av boka rett og slett er irritert, og samtidig har for det meste rett. Hun er irritert på skolen som vil at hun skal lage super-vulkaner, på helten som ødelegger litt mer enn han hjelper henne, over å måtte hekle for å lagre mana, og selvsagt over monstre som gjemmer seg både i tak og mat som vil spise henne og hennes medelever. Dette er et litt annerledes magisk skole konsept som traff meg bra. Gleder meg til å lese videre i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er farlig å gå på skole for unger med spesielle evner, det har vi lært av utallige bøker, men fullt så farlig som her, har det nok aldri vært før! Men det blir litt mye død og vold. To minutter pause nå og da hadde gjort seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie Stenseth