Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Eventyrsjanger og moderne riddere.

Ridderne Rosenbusk og Bang har er igjen på slottet etter at de andre ridderne har dratt på den store ridderturneringen. Plutselig dukker kongen opp og sier at prinsessen er borte igjen, og han beordrer Rosenbusk og Bang til å dra ut å finne henne. rosenbusk og Bang har ikke så lyst til dette, for det innebærer at de må til dragens hule. Dragens hule er en bule av værste sort, der er det høy musikk, tagging og søppel og det står en stor vakt på utsiden. De to ridderne prøver først forsiktig å få tak i prinsessen uten hell. Men så sender kongen en truende sms med emojier som truer med fangehullet for ridderne hvis de ikke kommer tilbake med prinsessen før det blir mørkt. Dermed starter jakten på prinsessen i hulen.

Slik blir To små riddere en tøysete bok med en viktig beskjed om at riddere godt kan være opptatt av sminke og leopardstøvler, mens prinsesser kanskje ikke alltid trenger å være så rosa og prinsessete.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig bok om to små riddere som ikke er helt A4! Anbefales for alle!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas