Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Han skriver bra, men altfor usannsynlig på slutten. Det trekker helhetsinntrykket ned

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En høyst aktuell historie og et spennende tema. Gir boken en sterk firer. At det ikke ble fem på terningen skyldes at historien ble en smule overdrevet mot slutten. Absolutt en bok man kan høre på som lydbok. Godt lest av Ivar Nergaatd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Familien til kriminalbetjent Jack MacNeil rammes av det farlige viruset som herjer i byen. Knoklene av et barn oppdages på en byggeplass, og Jack prøver sammen med rettsodontolog Amy i komme til bunns i drapet. Det de etterhvert avdekker er stygt, og Jack og Amy må til slutt være veldig forsiktige da farer lurer overalt.

Selv om historien egentlig er litt skremmende, siden man hele tiden har korona-viruset i bakhodet, er den en veldig god krimbok. Spennende historie som du vil lese videre på.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud