Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En veldig kort bok som argumenterer for myndighetsintervensjon for å håndheve markedsintegritet, motvirke uheldige sideeffekter og forsvare samfunnets kjerneverdier. Bakgrunnen er det økonomiske sammenbruddet i 2008 som Stigler delvis skylder på mangelen på myndighetsregulering og delvis på manglende håndheving av eksisterende lovgivning. Forfatteren og to andre bidragsytere peker på de klassiske teoriene til Mancur Olson og E.O. Hirschman for å forklare de politiske hindringene som reformatorer står overfor på dette feltet.

Forfatteren er en tidligere guvernør av delstaten New York inntil han måtte gå av på grunn av en personlig skandale. (Lest 2011).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenAvaKaramasov11PiippokattaMaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SHeidiMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleserCecilieMads Leonard HolvikBjørg Marit TinholtAstrid Terese Bjorland Skjeggerud