Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Boken starter greit, men tar aldri et skritt videre. Venter forgjeves på at noe skal hende. Ingen overraskelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

BOKOMTALE: Alle oss av A. F. Carter. Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

I denne psykologiske krimhistorien er vi langt inne i psykiatriens verden med multippel personlighetsforstyrrelse. Hele seks ulike personligheter møter vi i en og samme kropp. Kroppen eies av Carolyn som har hatt en veldig traumatisk oppvekst.

Selv om bakgrunnen for denne sykdommen som regel er grusom, og det er den også i dette tilfellet - så elsket jeg denne boka. Dette er mitt første møte med forfatteren, og jeg vil ha mer!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Til tider fengslende, men også meget forutsigbar. Kanskje mer interessant enn spennende. Det er en svak 4 på terningen. En slags 3,5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt Fagertveit