Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Cissi vokser opp i Uddevalla, og har alltid følt seg utenfor. Hun ble mobbet på skolen, og var en outsider fra tidlig alder. Medie-interessen fikk hun tidlig, og hun flytter til Stockholm for å leve ut drømmen. Drømmen blir til mareritt, da hun fanger interessen til en kjent mediemann. Cissi føler seg både verdsatt og sett, men det hele ender tragisk nok med at hun blir voldtatt av vedkommende. I tiden etter voldtekten, har hun angst, og hun føler på skam. Derfor forteller hun heller ingen om det, helt til hun møter Maya. Det viser seg at Cissi ikke er den eneste som har blitt utsatt for mannens uønskede tilnærmelser.

11 år etter voldtekten poster Cissi et innlegg på Instagram, hvor hun for første gang navngir mannen, og forteller at han har voldtatt henne. Dette blir starten på meetoo i Sverige, og Cissi får både hyllest og hets for sin åpenhet. Hun blir også dømt for ærekrenkelse 2 år senere. Mediemannen har nemlig slitt veldig psykisk etter Cissis avsløring...

Dette er en bok som berører. Sinne, frustrasjon, og oppgitthet er bare noen av følelsene jeg kjenner på mens jeg leser. Forlag har også fått kritikk fordi de har valgt å publisere den. I den norske utgaven forsvarer forlaget seg med at det er en viktig bok, og mannen er heller ikke navngitt her. Må si meg enig med forlaget. Les den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En utrolig sterk og ikke minst provoserende beretning om behandlingen man får etter å ha blitt utsatt for overgrep. Det blir forventet at man skal tie om det man har blitt utsatt for.

Det stormer rundt boken om dagene for det er krefter som vil at boken skal bli trukket tilbake, jeg håper for all del at den ikke blir det for dette er en utrolig viktig bok. Så for all del, les den!

Les gjerne hele omtalen min her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ingeborg GConnieingar hEileen BørresenMonica CarlsenToveEli HagelundNorahLibraritas vLeseberta_23SverreHarald KMarianne  SkageMorten BolstadSynnøve H HoelIngunn SLars Johann MiljeAnn ChristinkntschjrldErlend Rødal VikhagenReadninggirl20Anne Berit GrønbechSiljeBjørn SturødLailaEvaJulie StensethGunillatonjekarinaSiljeKarin BergHildegretemorRufsetufsaAjiniakraEmilie GeistMangosaft45Tine SundalKirsten LundTarjei