Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Blir litt for snilt og sukkersøtt innimellom, som i de fleste bøkene i denne serien

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jæger skriver krim som få andre.
De aller fleste av hans "serie" er meget spennende. Denne er intet unntak, snarere tvert om.
En page turner av rang.
So be warned, åpner du denne boka er din skjebne beseglet de neste tre fire dagene...
Jeg greide i hvert fall ikke å legge den fra meg, selv om jeg mer enn aner viktige deler av plottet halvveis i boka.
Jæger er rett på sak i skrivestil. Enkelt, greit og med en generelt meget god flyt både i framdrift og historien. Synes også det er en fin miks mellom diverse konflikter på det mellommenneskelige plan og selve etterforskningen(e).
Dette er nok en av hans aller beste så jeg nøler ikke med en femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser at denne boken har fått gode omtaler, men jeg fant den dessverre litt kjedelig og langtekkelig. Det heter seg at det er en bok i Ole Vik serien, men den godeste Ole er mer og mer en bifigur. Har likt bøkene godt, og Jægers litt enkle og spesielle skrivemåte, men denne gangen manglet spenningen og det ble i overkant forutsigbart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk bok. Spenning fra første stund👍 Han skriver på en inspirerende måte som gjør at jeg leser boken med iver og stor interesse. Jeg ser og tenker at dette er en bok alle bør lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å herregud. Til å begynne med tenkte jeg at her var det lite nytt, men der tok jeg feil gitt! Riktignok gjettet jeg sammenhengen etterhvert, men det gjorde ikke spenningen mindre! Riktignok tenkte jeg at dette blir så grotesk at jeg ikke hadde lyst til å vite mer om det, men det går jo ikke an å legge fra seg en bok av Jørgen Jæger!

Hadde med meg boka på hyttetur i helgen, det ble særdeles lite sosialt... Men jeg lurer litt på hva som foregår oppe i hodet hans...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En avisredaktør blir drept. Ektefellen ser ut til å være den opplagte morderen, men er det virkelig så enkelt? I den tidligere boka leste vi at Marthe kjemper for livet med sine hjerteproblemer. Ole Vik må ta et valg som han er i tvil om er helt "innafor". Samtidig midt oppi dette må også Cecilie løse et personlig problem.

Endelig en ny bok om Ole Vik og Cecilie Hopen. Dette er den tolvte boka i serien, og den er iallefall ikke dårligere enn de andre. Ikke gå glipp av denne boka!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spenning fra start til slutt, som alltid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil