Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Anbefaler denne spesielle faktaboken, som egentlig kan kategoriseres sammen med tegneseriene. Forfatteren har laget en fortelling i tegneserieform, men ikke i typiske tegnestriper. Mikkel er hovedperson og forfatteren tar han med inn i boken. Noen ganger blir historien litt for personlig, synes Mikkel... Samtidig er det flere eksempler på hvordan det føles når noen blir syke og dør.. Mikkel er nysgjerrig og vil vite hvorfor folk dør, hva skjer med kroppen etter døden. Gode skildringer av følelser. Original tegneserie som gir oss litt fakta om døden. Jeg er mest fascinert over variasjon i tegningene og at det er en helhetlig historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Underholdende, opplysende og passe alvorlig om døden og alt rundt. Mikkel er en fin hovedpersjon som er mer opptatt av zombier og spøkelser enn dødens realiteter, men når mamma blir syk, må han ta innover seg det kjipe også. Fin avslutning der Mikkel ikke gidder høre mer om at døden kan komme når som helst, han leker ute med mamma.

Men den delen der Mikkel møter to døde, bestefar og et barn, blir bare surr. Først snakker han med bestefar, lærer om hjerteinfarkt, og så dør bestefar en gang til, og da kan de ikke snakke sammen mer, for en kan ikke snakke med de døde. Som han nettopp har gjort. Og jenta er ikke død, bare i koma. Dette skjønte jeg ikke noe av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikBente NogvaMarianneNTine VictoriaReadninggirl30Julie StensethMarianne MDaffy EnglundKjell F TislevollChristin SillibakkenPiippokattaReidun VærnesKristine LouisesomniferumTine SundalMonica CarlsenTanteMamieHeidiDolly DuckMarteTor-Arne JensenTurid KjendlieHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandOddvarGBerit RToveMcHempettSynnøve H HoelHanneMarenBenedicteIreneleserCathrine PedersenLesevimsaLilleviKirsten LundDemeterNina