Viser 1 til 4 av 4 omtaler

En bok for store barn/ungdom om et alvorlig tema om kropp og spising, veldig godt fortalt og illustrert. Men målgruppa bør kanskje vurdere å lese sammen med en voksen og ha en samtale om temaet, for historien kan oppleves tøff og veldig sårbar, og man får veldig sympati med hovedpersonen i boka når man ser hvordan alle rundt henne - både voksne og barn - behandler henne fordi hun veier litt mer enn andre barn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke mange bøker jeg begynner å gråte av, men det gjorde jeg av denne. Jeg følte så med hovedpersonen som har en slags "Styggen på ryggen" med seg i fortellingen, i hennes hverdag med overvekt og utenforskap. Hun føler seg stygg og verdiløs, og blir mobbet på skolen. Det er ikke lett å være den med for mange kilo på kroppen, det er noe som man kan relatere seg til i vår tid. Jenta i boka inngår etter hvert en avtale med foreldrene som gir henne penger for hver kilo hun klarer å slanke bort. Men klarer hun å få bort "Styggen på ryggen"? Den som leser, får se. Uansett: dette er en meget god tegneserie om et viktig tema. Det gjør vondt å lese.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viktig bok med temaer som spiseforstyrrelser, mobbing og vennskap. Utrolig flotte tegninger og stor tekst, veldig lett å lese. Jeg leser gjerne mer av Jenny Jordahl.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin