Viser 1 til 2 av 2 omtaler

"Han sier ikke noe.
Og frykten jeg kjente i stad gjør at hele rommet er blankt av frost. Gulvet har et tynt islag. Og det kommer snøkorn ut av komfyren, ikke gnister. Alt er glassklart.
-Du rører ikke mora mi! hvisker jeg."

Johan er 15år og sykkelbud under krigen. Han oppdager en sabotør i leiligheten. Gradvis blir han viklet inn i et usynlig og komplisert motstandsarbeid. Hvem kan han egentlig stole på? Boken har en mørk og intens stemning. Språket er fullt av særegne beskrivelser og bilder. Vi får virkelig kjenne på Johans usikkerhet og redsel. En utfordrende skildring av motstandsarbeid under krigen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte