Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne var helt nydelig å lese! God flyt i handling og dialoger. Klarte ikke å legge den ned for å hente meg kaffe en gang! Helt oppslukt! Gratulerer til Kristin med sin 3. serie og hennes beste, tror jeg, kanskje. I hvert fall om jeg skal sammenligne førstebøkene i hver serie.

Vi blir godt kjent med miljø og karakterer tidlig i boka, noe jeg liker godt for persongalleriet er ikke lite. Eivor, Kari og Judith er seriens hovedkarakterer, man blir også godt kjent med bikarakterene. Eivor og Judith er seriens flinke piker, så blir spennende å se hva de utvikler seg til. Prologen lover i hvert fall at mye skjer. Kari er nok litt mer stri enn de andre to, men vennskapet står sterkt hos damene.
Bakteppet er 2. verdenskrig, men som Kristin skriver handler denne om hvor langt man er villig til å gå for å kjempe for det man har kjært, og hva man er villig til å ofre for både sin egen og sine kjæres sikkerhet.

Jeg gleder meg som bare det til å følge denne videre! Det er lenge siden jeg har kjent at en serie har engasjert meg så mye at jeg har lyst til å lese den mens den pågår i stedet for å samle den opp. Glad jeg kan legge de klamme fingrene mine på bok 3 om 2 dager, i mens har jeg bok 2 å kose meg med, men nå skal kaffen brygges på forhånd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale