Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg er egentlig ikke så glad i samling av noveller, men denne samlingen overrasket meg. Fire historier og den eneste historien som ikke er verdt å få med seg er nr. 2 ("The Life of Chuck"), men dette er visstnok en viderefortelling av en annen historie som King har skrevet...så det er mulig det er derfor jeg ikke klarte å følge med på det som skjedde.

"Mr. Harringan's Phone" er en fin historie som handler om samhold, respekt og livets harde skole. Kan man ringe noen som ligger i graven? Svaret er ja.

"It it Bleeds" er en mord og mysterie historie. Holly og Finders Keepers (fra Mr. Mercedes serien) finner ut at det er en reporter som "alltid" er først på ulykkessteder og begynner å etterforske om det kan være noe overnaturlig med denne journalisten, og det er det selvfølgelig. Elsker Holly og hennes gode og jordnære lynne.

I "Rat" sliter en forhenværende forfatter med skrivesperre, men får inspirasjon til en ny bok som han brenner etter å få skrevet. Han reiser på hytten og forbereder seg på å barrikadere seg inne med inspirasjonen. Dessverre går ikke alltid ting som planlagt og distraksjoner kommer fra alle kanter...og noen ganger også fra overnaturlige vinkler. Dette er en perle av en historie. Nervepirrende og sitrende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine Olsrød