Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boken har gitt meg et godt og meget interessant innblikk i epidemiene/pandemiene som herjet i alle verdensdeler. Forfatteren evner å fremstille tung materie på en lett forståelig måte. Det er mye historie flettet inn i boken, noe som gir en bred forståelse for hvordan og hvorfor visse ting skjedde som de gjorde.

Forfatterens engasjement for temaet skinner gjennom i hans fremragende evne til å formidle stoffet. Jeg anbefaler alle som er interessert i bakterier, virus og andre mikrober og hvordan alt henger sammen på global basis å lese denne boken. Det er en ren kunnskapsreise!

Det eneste minuset er forlagets arbeid. Jeg har stor respekt for redaktørens jobb, men her er det mye slurv. Forbedringspotensial for opplag 2; om et slikt skulle komme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandTrude JensenJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo Larsen