Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Toras største drøm er å fange årets kaffetorsk!
Vent litt – kaffetorsk?!

De gamle fiskerne Arne-Hugo og Ingvald har i hvert fall ikke tro på at en unge og attpåtil ei lita jente på 10 år som Tora vil klare det. Unger har ingenting på havet å gjøre!

Modige Tora syns selvsagt at dette bare er tull, hun skal vise dem!

Dette er en fin bok om en tøff jente som følger drømmene sine. Her handler det om å takle naturkrefter, respektere naturen - og om å leve med og av den. Og litt om identitet og tilhørighet.

(I tilfelle du lurer, så brukes ordet i Lofoten om torsk på over 30 kilo. Er du så heldig å fange sesongens største torsk vinker det heder og ære – og tradisjonen tro 1 kilo med kaffe som premie).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NorahDemeterEgil StangelandKirsten LundHarald KAnette Christin MjøsLailaPiippokattaRufsetufsaLena Risvik PaulsenIngunn SChristoffer SmedaasLesevimsaToveBookiacTor Arne DahlAnne Berit GrønbechMorten MüllerAkima MontgomerygretemorSynnøve H HoelAnn ChristinHildaVibekeBeate KristinVioleta JakobsenAmanda AChristofer GabrielsenAnneWangMarit HåverstadTherese LierNina J.B.Karamasov11Readninggirl30SolveigPerSpelemannThomas Heie H.Tore OlsenLilleviMartine Gulbrandsen