Viser 1 til 2 av 2 omtaler

For meg ble denne for stillestående og langdryg, særlig i første halvdel. Vurderte sterkt å droppe lesingen og bare se den på Netflix, men noe fikk meg til å fortsette - den har jo fått så bra score, den er nødt for å ta seg opp. Og det gjorde den. Når den først kom ordentlig i gang ble den ganske så bra både i handling og med lettere språk. Klarer likevel ikke gi den så høyt terningkast, så lander den litt under middels.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka var veldig spesiell! Elio forelsker seg i sommergjesten Oliver på den italienske rivieraen. Skrivestilen virket litt svulstig i begynnelsen, men etter hvert kom jeg inn i den poetiske flyten. Det er mye lengsler, tvil, tankespinn og sakte tilnærmelser. Og etter hvert: heftig romantikk! Her er det både intellektuelle samtaler om litteratur og klassisk musikk, og poetiske rå og direkte beskrivelser av begjær. Gleder meg til å se filmen, jeg tror stemningen kan komme veldig godt frem i filmformat. Og forhåpentligvis får vi høre musikken som blir beskrevet i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt Elin