Viser 1 til 2 av 2 omtaler

«Leser søker bok» har som mål at det skal finnes gode bøker for alle type lesere. Lesere med dysleksi, generelle lesevansker, konsentrasjonsvansker, kognitive utfordringer, synshemminger, hørselshemming eller lesere som holder på å lære seg norsk, skal finne en god bok.
Bøkene kan imidlertid leses om du ikke har utfordringer med lesing og 😊Nettopp det at det skal være enkelt å lese, men ha litterær kvalitet, er viktig. I «Kaffehjerte» av Gro Dahle og Kaia Dahle Nyhus møter vi en ung kvinne som bor sammen med mora si. Hun lengter etter å starte et voksenliv der hun står helt på egne bein. Boka er fin i skildringen av å finne en kjærest for aller første gang 💕 Gro Dahle skriver med enkle ord og korte setninger om usikkerhet, forelskelse, sjenanse og håp. Illustrasjonene datteren hennes har laget, er barnlige, morsomme og forklarende.
Kaffehjerte-tittelen henspiller på å spå i kaffegruten. Det er nemlig der Elisabeth sin kollega Mari ser et hjerte ❤️ Jeg vet ikke om noen spår i kaffegrut lenger, men boka fikk meg til å tenke på alle gangene min mormor så spennende forvarsler i min kaffekopp da jeg var ung 😊God bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelig bok om kjærlighet og løsrivelse. Ærlig og tydelig, god og lettlest bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove