Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Forfatteren beskriver hvordan tilværelsen er for en alenemor som stadig må foreta valg for å få endene til å møtes i en høytid hvor de fleste har råd til både adventskalender og julegaver! En bok til ettertanke i en tid hvor forskjellene i samfunnet bare blir større mellom de rike og fattige! Positivt overrasket over forfatterens skildringer da jeg forventet kun en enkel julehistorie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alenemoren Kate sliter med å få økonomien til å strekke til selv om sjefen pålegger henne mye ekstra arbeid. Hun prøver likevel hardt å gi sønnen Jack en koselig førjulstid. Jack ønsker seg en julekalender, men de fine er for dyre for Kate. Hun lager derfor en opplevelseskalender, en ny aktivitet hver dag fram til jul. En dag møter hun Daniel, og kanskje et av juleønskene Jack sender til julenissen kan gå i oppfyllelse?
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat så passe klissete som en julebok skal være

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth