Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Den finsk-karelske familien, Toimi, består av mor, far, og fjorten barn. To av barna dør tidlig. De resterende tolv, må finne seg i en oppvekst utenom det vanlige. I Tornedalen, i nordre Finland, vokser de opp på en gård som de fleste av barna drømmer om å forlate så fort de blir gamle nok. Faren, Pentti, er lunefull og grusom - man må alltid være på vakt.
Den eldste datteren, Annie, som bor i Stockholm er på vei hjem til jul. Hun er gravid, men hun ville helst sluppet å være det. Det er Annie som starter denne boken, men de andre søsknene melder seg på med sine historier etterhvert, og frampek viser til at det skal skje noe grusomt.
Mørk, dyster, men også fascinerende. Det hintes om en stor familiehemmelighet, noe som driver leseren fram.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må bare erkjenne at denne boka ga jeg opp!
Kan ikke huske sist noe slikt skjedde. Jeg leser ALLTID en bok ferdig når jeg først har begynt på en. Men etter 100 sider og stigende irritasjon begynte jeg og skumme.
Og boka ble jo ikke noe bedre med det...
Likte ikke hverken forteller stilen, person galleriet eller "historien".
Det siste minte meg om gamle dagers "Finsk Fjernsyns teater".
Vel bekomme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud Husevåg