Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Christian René Wold "Gribbene"

Når fiksjon møter virkelighet ... Det er slik forfatteren selv ønsker å beskrive den tredje og avsluttende romanen i Kiran serien. Med bakteppe og handling fra Manhattan, Benidorm, Oslo, Hamburg og Brussel, har dette blitt en thriller av internasjonalt format. Denne gangen ser det mørkt ut for kjærligheten. Vil den overleve? Og vil Kiran og Ulven beholde friheten med to blodtørstige hevnere og eksentriske politimenn/spesialagenter i hælene? Vil Erica og han lykkes til slutt, eller er det den nye flammen, Jackie, som tar siste stikk?

Etter de to foregående bøkene «Klovnejakten» og «Spenn» er det klart for tredje og siste bok om Kiran og han liv. I denne tredje boka, "Gribbene", blir vi med på en hektisk tilværelse av skurker, doplangere, paranoia, tjukke kontantbunker, strippere og kokain. Boka har et internasjonalt preg, vi besøker byer som Oslo, New York og Benidorm, og forfatteren tar leseren med på en rå og heftig reise i de nevnte byer. Ideen til handlingen har Christian René hentet fra sitt tidligere liv i Oslos underverden, og vi får et sjeldent og godt innblikk i hvordan livet leves der.
Boka er en skikkelig page turner, når du begynner å lese, så er det bare å feste sikkerhetsbeltet, for her går det unna i 120. Jeg er glad jeg begynte på den tidlig på dagen, hvis ikke hadde det blitt langt på natt. Boka har et folkelig og lett språk, samtidig som det er røft. Denne boka anbefaler jeg videre på sterkeste.
Boka er et leseeksemplar fra forfatteren og Skamløst forlag, men jeg står fritt til å mene hva jeg vil om boka.
Terningkast 5

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

svarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnie