Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En herlig bok, hvis man tar det for det den er, et ellevilt actioneventyr for voksne.
Spennende, drivende, morsom, men selvfølgelig ikke helt realistisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skuespiller Hauk Alving er ikke lenger på høyden. Han har rett og slett kjørt livet sitt i grøfta. I tillegg har han eneansvaret for datteren, Marie. Hun er født døvblind. I USA kan hun får bioniske øyne, som muligens kan få Marie til å se skygger og lys. Hauk er villig til å gå langt for Maries lykke, og han legger en plan. Hauks tidligere kjæreste, Lillemor Bache, er styrtrik, og så begår Hauk en gedigen tabbe. Han presser Lillemor for 20 millioner i bitcoin. Hauk har nemlig avslørende bilder og film av sin siste erobring, og for Lillemor er summen en bagatell. Det Hauk ikke tar med i beregningen, er Lillemors advokat, Erling Liebermann. Han hyrer en torpedo for å banke vett inn i Hauk, men det går ikke helt etter Liebermanns plan, og både han og Hauk står plutselig i dritt til langt oppover halsen.

Hauk Alving er Wiiks nye "helt", og han er ikke akkurat av samme kaliber som Tom Hartmann... Sidene flyr greit avgårde, selv det er litt tregt innimellom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IngeborgConnieCecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaStig THarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Anne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieOddvarGIngeborg G