Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Syvende og så langt siste utgitte bok om Shardlake. Du vet han advokaten fra midten av 1500-tallet som spesialiserer seg på eiendom og vergemål, men likevell ender opp med å etterforske mord.

Denne gang skal Shardlake overvære en rettsak for sin oppdragsgiver, den obsternasige tenårings-prinsessen Elizabeth. Uheldigvis plumper han rett uti en revolusjon der peddlers and yeomans tar med seg høygaflene ut i gata for å gi gentlemens en omgang tjære og fjær.

Max uflaks for Shardlake som blir fanget og tvunget til å være de revolusjonære juridiske alibi når de improteater sine egne rettsaker over fangede gårdeiere. Men kan det være at hans lojalitet er skiftende?

Utvilsomt den mest omfattende av C. J Sansom sine bøker, óg med det mest omfattende etterordet, tykk som en gjennomsnitlig debutroman, hvor han som vanlig gjennomgår de faktiske hendelser, sånn omtrentlig hvertfall.

Oppsummert er Shardlake-serien over gjennomsnittlig godt håndtverk, men om jeg skulle gi han et lite tips til senere; når persongalleriet er så omfattende, må ikke alle hete nesten det samme. Regner med Disney ordner opp i det når tv-serien slippes senere i år.

Terningkast på bruk av semikolon?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NorahEllen E. MartolAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise Selnes