Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Miljøet og beskrivelsene av hvordan livet kunne være ved Syd-Varangerer er skildret godt i Karoline. Krydret med spenningstopper, kjærlighet, drama og tematikk.

Karoline er som en stormvind og som en fønvind på samme tid. Hun har et stort hjerte og er en geskjeftig dame. Historien om Karoline er som henne, hard og myk på samme tid.
Det historiske bakteppet om malmforekomster og oppbyggingen av Kirkenes er fint flettet inn i historien, noe som gjør den spennende og interessant. Aud Midtsund skildrer også temaer som kvinnesak, fyll, fattigdom og sjalusi med kyndig hånd.
Det er mange karakterer man blir kjent med og glad i. Karakterene er troverdige, de har alle noe godt og vondt i seg.
Asbjørn Tønnesen har vært med på å gi liv til disse karakterene gjennom sine flotte forsider.

Nå når siste bok er lest er det tungt å si farvel. Jeg skulle gjerne fått vite hva som skjer videre med Nora og Jenny.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-Lisealpakka