Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En dramatisk diktsamling for ungdom om en som har det vanskelig hjemme med en aggressiv far og en unnvikende og veldig redd mor. Temaet er dystert, men det er også håp i en vanskelig situasjon og andre som ser at han har det vanskelig og prøver å hjelpe. Hovedpersonen vil ikke være i den situasjonen for alltid, og han tør å snakke til faren sin på en måte som faren kaller "frekk", men som for gutten er selvhevdelse og et forsvar for seg selv. Utrolig godt skrevet diktsamling!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kruttsterk, lita bok om å leve i familie med en hustyrann. Så mye blir sagt med få ord, og boka er virkelig tankevekkende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig trist, men god å lese.Denne kan jeg bruke til lesesvake elever. Mye å snakke om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie