Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Denne leste jeg for en måneds tid siden og la dem til med både terningkast og omtale, allikevel hadde den forsvunnet fra listen min. Husker ikke hva jeg skrev, men jeg likte boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En uvanlig vakker fortelling om skjebnene til disse to kvinnene i forskjellige tidsepoker. Nydelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En svært rørende og god roman åpen bart inspirert av Anne Franks dagbok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en todelt historie. I 2009 er Caroline ute å sykler i sentrum av Paris, mens tankene dreier seg om knust kjærlighet. Samtidig er sjåføren av en lastebil litt uoppmerksom. 5 dager senere våkner Caroline på sykehuset med hukommelsestap. Sakte men sikkert nøster hun opp i hukommelsen. Tilbake i 1943, når byen er okkupert av nazisoldater, har den unge enken Celine og faren en blomsterbutikk. En dag oppdager en tysk offisert at de har jødisk bakgrunn. Fortid og nåtid pusles sammen.

Høy underholdningsgrad og lettlest bok.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trist, sår og vakker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud