Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boken kom jeg over på Norli i Universitetsgata i Oslo i høstferien. Den er et funn! i 2010 kom forfatteren ut med en bok som het Livet er... Nå har ytterligere ti år gått siden ektemannen døde av hjernesvulst i 2009, og hvordan gikk det med henne? I den første boken som fikk veldig gode tilbakemeldinger gir hun oss lesere mange strategier for hvordan vi kan velge å leve våre liv. At dette med å finne balansen er en fin ting, og så videre. I 2019 utgaven handler del 2 om hvordan det var for henne selv å leve etter sine egne gode råd. Disse refleksjonene er det mye matnyttig i. For det er jo ofte slik; Det å legge ting bak seg, er lettere sagt enn gjort, og må alt legges igjen, eller kan jeg ha noe med meg? Og hva skulle det eventuelt vært?
Denne boken håper jeg selger som varmt hvetebrød, for det fortjener den! Har du selv mistet noen i alvorlig sykdom, eller kjenner noen som har, da er denne boken mer trøst enn en sørgebukett fra Interflora.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB