Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette var spennende! Boka åpner med en fin og forståelig definisjon av hva insekter er. Så følger kapitler om insekter i skogen, i vannet, i hagen, i huset og i resten av verden. Mange morsommme og interessante fakta, som at noen sommerfugler har ører i munnen. Og jeg fikk svar på ting som jeg som voksen har lurt på, som at det er spinnmøllen som noen ganger gjør at heggen ser ut som den har pynta seg til Halloween. Eller at de rare kongleaktige tingene som av og til finnes ytterst på greinene til grana er barnehager for gallelus. Det legges også hele tida vekt på at også plagsomme insekter har en nytteverdi. (Bortsett fra flått, men det står det ikke noe om...)

Boka har en forbilledlig innholdsfortegnelse, men mangler alfabetisk register. Og jeg er litt usikker på målgruppa. Det er mye tekst, men til dels barnslig ordvalg. Men hele barneskolen burde i alle fall ha glede av denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett