Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Ondskapen herjer under overflaten i Fjellberghavn. Flere mennesker ryddes av veien, og drapene kamufleres som overdosedødsfall. Ole Vik har i alle år bearbeidet seg selv for datteren Marias overdosedødsfall. Nå får han endelig mulighet til å ta et oppgjør med hennes død. Det skal vise seg at ingenting var som han hadde trodd.

Lag deg en kopp te, finn fram teppet og krøll deg sammen i sofaen - og les!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt for opplagt hvem som var hovedmannen. Og litt vel overdrevet. "Ikke gå til politiet ellers går det deg ille" er vel litt gammeldags. Ingen går på den lenger.
Men grei å lese. Jeg leste den i ett.
Får bare en firer pga overdrivelsene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man kjenner raskt igjen bøkene til Jørgen Jæger, han har en særegen skrivestil. God historie, passe med spenning, gjensyn med fine karakterer, koste meg med denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historien er jo fascinerende.. men.. språket er alt for lett. Så fattig. Nesten skolestil..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spenning fra start til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

oversteg forventningene- og de var høye Her er det spenning, intriger, uventete krumspring og empati i bøtter og spann og ikke minst -jeg må fortsette å reflektere etterat boken er ferdiglest

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nok en helstøpt krim fra Jørgen Jæger! Eneste pausen jeg hadde var da jeg spiste middag - ellers gikk den i ett! Resultatet ble litt solbrente skuldre, men det tåles fint i bytte mot en så god krim!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her er min omtale av Judasskuddet. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jan Arne NygaardAnne-Stine Ruud HusevågAstrid PedersenLailaMartinekjell kTonje-Elisabeth StørkersenThina NordtveitKaroline in WonderJulie StensethEli SeimLilleviINA TORNESIngunn SHanne MidtsundkntschjrldKristin F. Jørgenseningar hTheaReadninggirl20RufsetufsaKaramasov11Synnøve H HoelEivind  VaksviktonjekarinaRandiABertyNina M. Haugan FinnsonSraDevoralibrosAtmanDörte GiebelFride LindsethKaren RamsvikYvonne JohannesenTonesen81Elin SkjerengGro Anita MyrvangMia HusefestTjommiSpurvelurv