Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boken tror jeg faktisk er noe av det kvalmeste jeg har lest!
Ja, boken har driv - som alle Pattersons bøker, men samtidig er den ekkel og farlig.
Plottet er tåpelig. Den heroiske presidenten er smartere og mer kreativ enn alle spesialister. Samtlige personer i boken er pappfigurer. Israel er verdens snilleste og smarteste. Araberne er umennesker og Islam har skylden for at de er det. Tyskerne er selvopptatte, og presidenten er som vanlig selvoppnevnt Leader of the Free World.
De siste 3-4 årene har USA knapt produsert en eneste internasjonal thriller i bokform eller på film, hvor ikke Russland er den store satan som står for all ondskap i verden. De putter gjerne inn noen islamske terrorister, men disse er da bestilt av eller i det minste finansiert av toppene i Kreml. Det er greit at det er viktig å ha et tydelig, eksternt fiendebilde når ting er slitsomt på hjemmebane, men denne form for demonisering av et helt folk fører bare galt avsted. I USA sementeres bildet av russerne som livsfarlige. Jeg hadde alltid stor respekt for Bill Clinton, som tross tøff oppvekst og mange tragedier klatret til topps og gjorde grei jobb. Clinton bærer ved til krigshissernes bål. Terningkast 2.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB