Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Brutal, men morsom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke egentlig hva jeg skal si. Dette er en eksplosiv roman om virkelighet vs fantasi. Var alt en innbilning eller ekte? Det er spørsmål som kommer til meg rett etter jeg har lest romanene. Boken var kraftfull, den var orginal og nyskapende. Ekte og uvirkelig.
Enten så elsker du den, eller hater den. For min del setter jeg meg selv i den første båten og håper jeg en dag får lest en like gal og interessant bok som denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka er forferdelig. Og sikkelig bra. Forferdelig medrivende. Leste den ut på kort tid. Den er grusomt vond, riktignok. Jeg er ikke tilfredstilt mot slutten; for, herregud, hva skjedde der? Men den er en fantastisk leseopplevelse jeg unner flere. Jeg tror ikke jeg skal si så mye mer: det er verdt å utforske den selv; med sin drøye historie, dristige og knappe språk, spennende utvikling.
Dette er friske greier som balanserer elegant mellom suspekt selvbiografi og vill fantasi. Jeg har tenkt på den en del i ettertid, men er fremdeles litt forvirret.

Gleder jeg meg til å lese mer fra Pedersen, og dette er et godt tegn. En unik, fresh og kul debut som burde ha fått mer oppmerksomhet, synes undertegnende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Glem forlagets omtale. Her er det bare å la seg rive med til en verden uten særlig kontakt med virkeligheten. Sterke saker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

BenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride Lindseth