Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En verdig avslutning på Art Keller (hovedpersonen) sin 40 år lange kamp mot narko kartelene. For de som kjenner til situasjonen i sør og mellom-Amerika, er det skremmende hvor nært den er den virkelige verden. Hendelsene som blir illustrert i all sin blod-dryppende-stormannsgalskap I denne i historien forteller oss mye om hvor mye den såkalte krigen mot narkotika har kostet - i form ufattelige lidelser for mennesker i den latinamerikanske verden.

Jeg ser på denne trilogien som et moderne litterært mesterverk, Don Winslow fortjener mer hyllest enn han har fått og det er helt absurd at ikke alle bøkene i serien er oversatt til norsk. Men nok om det. Denne virkelighetstro og hardkokte triller må leses før man dør!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLaila