Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Egentlig liker jeg historien, både den i nåtiden og den i fortiden. Men det er ett eller annet med skrivemåten som ikke fenger meg helt. Og så blir historien fra nåtiden farget av litt for mye klisjeaktig drama.
Terningkast 4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Deilig avslappende og lett fordøyelig påskelesing. Gikk unna som et velfylt påskeegg med alle favorittbitene i. Krig og kjærleik , kunst og rettsak . Juhu!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg brukte litt tid på å komme skikkelig i gang, men når det løsnet ble det en god og fengende historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg slet litt med denne - elsker romaner med historisk setting og synes den historiske delen i denne boken, som knyttes til 1.verdenskrig, er svært godt skrevet; med en sitrende nerve og detaljrikdom. Jeg kunne nesten kjenne kulden og sulten. Delen som omhandler tilnærmet nåtid, ble for meg en nedtur. Jeg synes ikke karakterene var troverdige og de minte meg altfor mye om typiske helte - og heltinnekarakterer. Synes også at det er veldig mange som skriver skjønnlitteratur med en historisk del og en kontemporær, og nesten alltid synes jeg den historiske delen er bedre; mer troverdig, virker mer gjennomarbeidet. Konseptet begynner kanskje å bli litt forslitt; historisk i kombo med nåtid. I slike romaner er settingen til det kjedsommelige omtrent slik: heltinnen er enke/skilt, livet er litt "kaotisk", og så kommer det masse penger seilende på en eller annen måte og hun finner kjærligheten på ny - alt dette mens historien hennes veves sammen med hendelser langt tilbake i tid. Så alt i alt i alt: ble jeg litt skuffet over denne boka - og tror ikke jeg skal lese denne typen bøker på en stund.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

helt nydelig og rørende

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Brukte litt tid på å komme inn i boka, den var litt annerledes enn forventa. Men slutte. Slukte jeg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald Kandreas h. o.Synnøve H HoelVannflaskeMcHempettingar hToveCarine OlsrødTone Maria Jonassenanniken sandvikLillevileser42Bjørg L.Trygve JakobsenIdaRisRosOgKlagingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsiljehusmorTheaEgil StangelandMette-MJon RyeJakobReidun SvensliAkima MontgomeryTanteMamieSigrid NygaardDolly DuckMereteNeda AlaeiRuteressritaolineMonaBLVigdis VoldAlice NordliChrissieJan-Olav SelforsBeathe SolbergMarit HåverstadKjetil Klakegg Bergheim