Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Syke, syke bok! At et menneske kan ha en så forskrudd fantasi at de klarer å skrive en bok som dette, er nesten helt på trynet. At det finnes mennesker der ute som faktisk er så skrudde i hodet (for det må jeg nesten anta at det gjør), er faktisk helt på trynet. Dette er en god og veldig spennende krimbok med mange elementer man ikke ser i andre tilsvarende bøker. Jeg vil si den til tider er ganske lik tankegangen til Stephen King i noen av hans bøker.
Det som gjør at den ikke havner helt der oppe, er til tider veldig mye rot, og til tider et dårlig språk (det kan absolutt skyldes oversettelsen, men det vet jeg jo ingenting om siden jeg bare har lest den på norsk).
Terningkast sterk 4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina