Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Normal People er en velskrevet oppvekst- og kjærlighetsroman, satt i både bygd og by i Irland. Boka er meget velskrevet. Språket er stramt, men har også melankolske og poetiske innslag. Historien drives fram av de to hovedpersonenes fortellerstemmer, noe som gir et fint innblikk i begge karakterenes tankeliv. Til tross for at bokas intriger er gjenkjennelige og universelle, oppleves den aldri banal eller triviell. En av årets varmeste anbefalinger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En øm og ærlig liten bok om to unge mennesker som prøver å forstå seg selv og hverandre. Det som fascinerer meg mest ved boken er skrivestilen til Sally Rooney. En minimalistisk stil hvor dialogene driver historien uten lange avhandlinger fra forfatteren. Det er nærmest som om forfatteren ikke har hatt noe med boken å gjøre - hun har bare ført den i pennen slik den var.

Det første jeg gjorde når jeg leste den ferdig var å bestille debutromanen hennes. Det må være et greit kompliment.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett