Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Lydbok. Hyggelig og til tider spennende gjenhør med privatetterforsker Olivia Henriksen. Rikt persongalleri og originalt plot. Jeg trekker litt i fra på grunn av for mange gjentakelser om en fargeløs person og noen unødvendige beskrivelser som forsinker handlingen. Reidun Berntsen leser med overskudd og varme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

I de beste sirkler er hyggelig, varm og spennende. Den legger stor vekt på personbeskrivelser og det er noen av karakterene som henger igjen hos en på grunn av beskrivelsen. Det skjer mord, men som Agatha Christie legger mennesker seg fint ned og dør, man hører ikke noe om blod eller får beskrevet mordhandlingen. Det gjør Kjølners krim mye mer tilgjengelig for dem som ikke leser krim til daglig.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En helt ok krim, men det mangler spenning. Jeg trodde jeg skulle få et skikkelig spenningsklimaks i ett av kapitlene, men det var over før det startet. Plottet i seg selv har potensiale, men det ble ikke godt nok utnyttet. For min smak blir dette alt for lett og enkelt, men kanskje en god bok til litt sløv ferielesing?

Men ærlig talt, hvem kjenner så mange personer som identifiserer seg selv som treklemmere...?

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KKirsten LundAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirka