Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne handler om en hakkespett som går til doktoren fordi han har vondt i hodet og er svimmel. Doktoren sier at han må slutte og hakke og fly. Det blir vanskelig for hakkespetten. han vet ikke hva annet han kan finne på. Han rusler en tur sammen med en bekjent av ham fra Danmark, en muldvarp som kom med danskebåten. Morsomme og rene illustrasjoner med morsomme detaljer for den våkne leseren. Passer fint til høytlesning for småskolen og i bokkasser for 3-4 klasse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig! Hva gjør en hakkespett som har fått hodepine og svimmelhet og verken får hakke eller fly mer? Er det hakkingen eller resultatet, altså hullet, som er det viktigste? Og er det egentlig noe hjelp i muldvarpen? Dette er dype og eksistensielle spørsmål som denne boka gir en mulighet til å gå i dybden på. Illustrasjonene står på ingen måte i veien, heller!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Stian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandTine SundalChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreEllen E. MartolMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje SivertsenLilleviEP L