Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Hadde store forventninger til denne, men ble dessverre skuffet.
Det ble for mye psykiske problemer og religiøst tankespinn. Ble aldri ordentlig engasjert i noen av personene, og boka gav meg egentlig svært lite.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Daniel, en skadeskutt, ung mann fra Norge, bestemmer seg for å bli så rik, at han kan be resten av verden om å dra til helvete. I London, på 90-tallet, får han sjansen til å tjene store penger.

Hanna, Daniels eks-kjæreste, flytter også til London. Hun drømmer om en skuespillerkarriere, men aksenten hennes er for norsk. Hun bestemmer seg for å skrive i stedet for å jobbe, men hvordan kan hun overleve uten penger?

Kateb, opprinnelig fra Algerie. Da han får sjansen til å dra til London, griper han den med begge hender. Han vil skrive om Algerie, og de menneskene han møtte på veien til Europa, men han blir refusert gang på gang. Så møter han igjen sin barndomsvenn, som er radikal islamist.

Disse tre har alle et mørke inni seg, og det er godt skrevet, og bra driv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelund