Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En engasjerende og tidvis til og med spennende roman fra krigens dager, absolutt lesverdig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Amerikanske Ruby faller for franske Michel, og etter at de har giftet seg, flytter de til Paris. Ruby har romantiske drømmer om å spasere på bulevardene med ektemannen, men da tyskerne invaderer Polen, blir drømmen hennes knust. Før de vet ordet av det, har tyskerne overtatt byen, og Michel begynner å oppføre seg merkelig, og er sjelden hjemme.
I naboleiligheten bor en jødisk familie, og Ruby blir fort venn med den unge datteren i huset, Charlotte. Ettersom kårene for jødene blir verre, lover Ruby at hun skal passe på Charlotte hvis det skjer foreldrene noe.
Den britiske flygeren Thomas, mister moren i et tysk bombeangrep, og bryr seg ikke lenger om hvordan det går med ham selv. Han har ingenting å leve for lenger, men så havner han i Paris og alt endrer seg.

Rørende og spennende historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum