Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg er ikke veldig glad i Science-Fiction bøker, men filmer og lydbøker går greit og det må være noe som er forståelig for meg.

All Systems Red følger hovedkarakteren "morder-roboten" som er med på en ekspedisjon på en eller annen planet (det er ikke så nøye). Det som er litt spesielt og spennende er at denne roboten (som ser ut som et menneske) har ganske mange personlige trekk som definitivt er veldig menneskelig. Det er selvfølgelig problematisk. Mennesker er jo håpløst svake og udugelige, så "murder-robot" forsøker å ikke vise sine lagkamerater disse trekkene. Det går ikke som planlagt! Snart blir hele gjengen kastet ut i minimalistiske levekår (ettersom de er på en planet uten atmosfære/oksygen). Det blir mer og mer vanskelig for den "stakkars" roboten å holde tanker og følelser for seg selv (han/hun/den har bare lyst til å se på serier) og det fører til en del drama innad i gjengen.

Marta Wells skriver bra og Kevin R. Free som leser er veldig dyktig. Tonen og atmosfæren i boken er lystig, lett og satirisk. Anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den første boka i The Murderbot diaries - en fantastisk science fiction-serie for voksne og ungdom. De fire første bøkene er noveller, omtrent på størrelse med en tredjedel av en vanlig bok. Den femte er en roman. Alle bøkene har sin egen historie, og er kjempefine for de som ikke orker en stor bok. De er lettleste og morsomme med masse action.

Lydbøkene er også veldig bra, med en god innleser-stemme som passer veldig bra til karakteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAva