Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Dette er Sandemo på sitt beste. Bøkene er fulle av ånder og vesener, mennesker med overnaturlige evner, mennesker med dunkel fortid, kjærlighet. “Den rette” for både bror og søster. Hjelp fra en rik universitets professor, en gruppe farlige menn som vil stjele det gruppen har funnet, skatter, kidnappinger, båtturer i storm osv. Jeg føler at jeg har lest det meste før. Men det gjør ingenting. Det er dette som er Sandemo, og det er dette vi er glad i.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest. Litt lite detaljer, noe som gjør at jeg ikke helt klarer å bli dratt inn i boka. Absolutt spennende, og spesielt morsomt mot slutten hvor karakterene befinner seg på mine hjemtrakter :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamie